Verzekeringen

Slider

Verzekeringsadvies particulieren

Je kunt letterlijk alles verzekeren, maar echt nodig is dat niet. Sommige risico’s kun je best lopen, vooral als de premie torenhoog uitvalt en de uitkering bij een claim veel te laag. Een keuze om je voor sommige risico’s niet te verzekeren kan je veel geld besparen! Doe de verzekeringscheck bij FINplanner om te bepalen welke combinatie van verzekeringen precies bij je past.

 

Vrijblijvende verzekeringscheck

Onze verzekeringsadviseurs kennen de pakketten van (bijna) alle verzekeraars tot in de kleinste lettertjes. We letten niet alleen op de premies en uitkeringen, maar houden ook de voorwaarden, dekkingsomschrijvingen en -beperkingen en harde uitsluitingen in de gaten. Na een vrijblijvende verzekeringscheck kunnen we je helpen uit alle mogelijkheden te kiezen. Een pakket dat past bij je huidige situatie, bij wat je nodig hebt en wat je bereid bent zelf te dragen.

 

Goed verzekerd in drie stappen

Niet oververzekerd, niet onderverzekerd, maar precies op maat de risico’s afgedekt die voor jou op dit moment in je leven spelen. In drie stappen ben je er!

Oriënterend gesprek

Wij komen langs voor een oriënterend gesprek. In een In welke levensfase zit je? Wat is je inkomen, hoeveel spaargeld heb je? Wat vind je belangrijk? Op basis van je verhaal brengen we de mogelijkheden en risico’s voor je in kaart. Je krijgt advies over de verschillende verzekeringen en de voorwaarden en premies van verschillende aanbieders.

Verzekeringsvoorstel op maat

Wil je met ons verder? Dan krijg je per mail een overzichtelijke verzekeringsvoorstel. We vergelijken de verschillende aanbieders zodat je niet méér betaalt dan nodig is. Als je nog vragen hebt, kun je ons daarover bellen.

Verzekeringen afsluiten

We sluiten de verzekeringen voor je af en controleren de polissen. Die sturen we natuurlijk ook aan je door, zodat die ook zelf kunt controleren. We begeleiden je als er eventueel nog aanvullende voorwaarden zijn of als de verzekeraar nog controles nodig heeft.