Werkwijze

Slider

Onze werkwijze, een persoonlijk advies voor jouw hypotheek of verzekering

Op het moment dat je overweegt een hypotheek af te sluiten of jouw financiële situatie door te lichten, dan bespreek je zeer persoonlijke zaken. In de meeste gevallen heb je de (hypotheek)adviseur niet eerder ontmoet. Een persoonlijk gesprek voer je het best in een omgeving waar je je op je gemak voelt. Waar kan dat beter dan bij jouw thuis?

Oriënterend (hypotheek)gesprek

Het eerste gesprek dat wij met je voeren is daarom altijd een oriënterend kennismakingsgesprek bij jou thuis. Samen nemen we jouw adviesvraag door en maken we een inventarisatie van de huidige financiële situatie. Daarbij geven wij aan welke informatie we nodig hebben om tot een compleet en goed advies te kunnen komen. Bovendien lichten wij onze werkwijze toe en krijg je van ons een zogeheten dienstverleningsdocument, waarin staat beschreven wat ons advies inhoudt en welke financiële vergoeding daar tegenover staat. Pas als we jouw adviesvraag hebben in kaart hebben gebracht, de verwachtingen voor beide kanten duidelijk zijn en de samenwerking goed voelt, gaan we verder.

Vervolggesprek

In het vervolggesprek krijg je van ons een contract met de bijbehorende voorwaarden. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Ons advies aan jou schrijven wij uit en lichten wij toe. Afhankelijk van de adviesvraag, stellen wij een uitgebreid adviesrapport voor je op. Op het moment dat we de aanvraag, onderhandeling of het afsluiten van een financieel product voor jou mogen verzorgen, is dit het moment dat wij voor jou aan de slag gaan en op zoek gaan naar de voor jou best passende offerte.

Offertegesprek

Als we de offerte hebben ontvangen, nemen we die samen door. Tijdens het offertegesprek komt ook het uitgebreide adviesrapport op tafel. Daarin is jouw financiële situatie uitgewerkt en toegelicht. Hebben we het financiële product gevonden dat het beste past bij jouw situatie, dan handelen we – na ondertekening van de offerte – de aanvraag voor je af.

Een blijvende relatie

 

De adviseurs van FINplanner investeren veel in een blijvende relatie. Dit betekent dat wij ook na de afhandeling van jouw hypotheek en verzekeringen met je in contact blijven. Je hebt de keuze uit diverse FINplannen waarmee je ervoor zorgt dat de gekozen financiële producten ook blijven passen in jouw situatie. Dit bespaart jou veel geld en levert je een groot gemak! Klik hier om te bekijken welk FINplan het beste in jouw situatie past!