Hypotheken

hypotheken
previous arrow
next arrow
Slider

Orientatiegesprek

Als je nog niets op het oog hebt, krijg je eerst een voorlopig advies. We kijken vrijblijvend naar wat je in principe zou kunnen lenen, wat verstandig is en welke hypotheekvormen bij je passen. Je weet dan meteen wat je kunt gaan bieden als je iets tegenkomt.

Hypotheekadvies

Je hebt een woning gevonden en is je bod is aanvaard? Dan zetten we alle puntjes op de spreekwoordelijke i en maken het advies sluitend. We weten welke banken betrouwbaar zijn, welke voorwaarden en tarieven acceptabel zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen.

Hypotheek afsluiten

Na het definitieve advies komen we nogmaals bij elkaar om de hypotheekoffertes door te nemen en lichten we toe welke documenten we nodig hebben om de hypotheek af te sluiten. Als alle documenten in orde zijn dienen we het dossier in bij de bank.

Hypotheekcheck

Wil je weten hoe je hypotheek verbeterd kan worden? Laat een hypotheekcheck door ons uitvoeren. In een persoonlijk gesprek lichten we alle mogelijkheden aan je toe op basis van je wensen en behoeften.

Hypotheek oversluiten

Heb je een hypotheek en wil je de rente of vorm oversluiten? Wij lichten de mogelijkheden aan je toe en vragen de wijzigingen aan bij de bank.